En morgonpromenad

Publicerat: 7 april, 2013 i Uncategorized
Etiketter:,

Det här var den första veckan av fyra där jag endast kommer att gå fyratimmarspass. Vecka 18 är det dock för ett långpass igen och då är det ett niotimmarspass som står på programmet.

2013-04-06 08.42.11Idag var det emellertid endast fyra timmar som skulle avverkas så jag lämnade ryggsäcken hemma när jag slog igen ytterdörren 06:00. Två bananer i jackfickorna fick räcka som proviant.

Precis som alla mornar de senaste veckorna var det några minusgrader kallt. Till skillnad från tidigare träningspass hade jag inte förberett någon runda den här gången utan jag gick helt fritt. Den enda plan jag hade var att avsluta passet vid bilen som min fru hade parkerat inne i stan.

2013-04-06 07.35.33

Den först timmen blev det grusväg fram till Viptorp. Därifrån fick jag för mig att jag skulle ta mig till Vilsta via ytterligare en grusväg. Jag svängde in på gamla Malmköpingsvägen och svängde därifrån in en på en annan mindre grusväg. Eller grusväg är väl syn att säga… Väglaget var kompakt blankis, som dessutom ledde neråt. Jag snarare gled ner till Vilsta än gick!

Fram i Vilsta blev det ett litet besök upp till toppen innan det bar vidare neråt till Eskilstunaån som jag följde bort till Brottsta-Lundby innan det var dags att vända. Det var faktiskt lite kul att för omväxlings skull gå stadsmiljö. Efter totalt 4 timmar och 5 minuter var jag tillbaka vid bilen. Sträckan blev 20.81 kilometer och genomsnittshastigheten 5.1 km/h.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s