Mot Västerås

Publicerat: 4 maj, 2013 i Uncategorized
Etiketter:,

Jag har fortfarande ont i höger fotled efter niotimmarspassset förra helgen. Dessutom har jag glömt kvar mina träningsskor på jobbet vilket innebar att det fick bli ett pass med vinterkängorna idag. Kanske inte de bästa förutsättningarna, men hela min kropp skrek efter att få ge sig ut igen så det var bara att lyda.

Till följd av att  jag hade lovat min fru att följa med till Ikea i Västerås denna helg fick jag helt enkelt integrera det i träningsplanen. Det var bara att stiga upp tidigt, börja vandra och låta henne plocka upp mig på vägen drygt tre timmar senare.

IMG_20130508_180305

Himlen var klarblå och jag insåg tämligen fort att det här skulle bli en ganska varm promenad, men med med tanke på de hundpass jag fått stått ut med under vintern i tjugo minusgrader är det knappast läge att klaga på värmen.

Allt flöt på bra och jag gick mest och njöt hela vägen av hur fantastiskt skönt det är att vara ute och gå. På minuskontot kan jag emellertid konstatera att min fotled började bråka lite efter ungefär två timmar. Den känns i alla fall mycket bättre än den gjorde dagen efter niotimmarspasset så det är nog ingen fara.

Den totala tiden blev 3 timmar och 10 minuter och den totala längden 17 kilometer. Genomsnittshastigheten var 5.4 km/h.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s