Nationaldagsfirande

Publicerat: 6 juni, 2013 i Uncategorized
Etiketter:,

Nationaldagen firades med ett 6 timmar och 34 minuter långt träningspass. Festligheterna tog sin början redan 05:00 på morgonen med havregrynsgröt och fullkornsbröd. En halvtimme senare slog jag igen ytterdörren och gav mig iväg i riktning mot Stjärnhov.

IMG_20130606_144138

Trots att det inte rådde någon tvekan om att detta skulle bli en riktigt varm dag var det ganska kyligt i den tidiga morgontimmen. Det fick mig att fundera lite över hur man egentligen bör vara klädd den första natten under Fotrally 2013 för att undvika att behöva frysa de 12 första timmarna av tävlingen. Mina tankar landade i att jag nog ska starta tävlingen med en luvtröja på mig som jag sedan kan dumpa i min väska vid den andra supportzonen, klockan 09:00 på morgonen. Jag har ju dessutom med mig en tunn regn- och vindjacka i min ryggsäck som jag kan dra på mig om det bli kallt.

IMG_20130606_192350

Dagens träningspass flöt på bra. Jag var noga med mina energiintag vilket gjorde att jag hade en hyfsat jämn ork under hela passet med inte allt för många dippar. Tempot var dock lite högre än tävlingshastigheten, men denna gång tillät jag mig att dra på när jag kände för det. De första fyra och en halv timmarna gick åt till att ta mig ut till väg 55 och sedan in på den lilla slingriga landsvägen mot Ånhammar. När jag väl kom in på den vägen var det dock en fantastiskt vacker vägsträckning med otroliga vyer.

2013-06-06 11.26.20

Den totala tiden blev 6 timmar och 34 minuter och den totala längden 34.7 kilometer. Genomsnittshastigheten blev 5.28 km/h.

kommentarer
  1. ??? skriver:

    Helt fantastisk bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s