Uppladdning..

Publicerat: 23 juni, 2013 i Uncategorized
Etiketter:, ,

Marvikarna

Fyra dagar kvar till start! Under midsommarhelgen fick benen och fötterna vila. Jag skippade gångträning helt och drog istället iväg och paddlade Marvikarna fram och tillbaka. Vi gav oss iväg på midsommarafton och lade i kanoten vid Åkers Styckebruk.

Marvikarna

Solen sken och det var varmt i luften även om det blåste en del den första biten över sjön Visnaren. Det kändes som om vi knappt hade hunnit börja paddla innan det var dags för det första lyftet över till Nedre Marviken.

Det andra lyftet, från Nedre Marviken till Mellan-Marviken var lite längre, drygt 200 meter. Det fanns dock en lite kanal/bäck vid sidan som gjorde att man kunde reducera lyftet så det endast blev ca 60-70 meter, vilket var skönt eftersom vi inte hade med oss någon kanotkärra.

Mellan-Marviken var riktigt trevlig med några små öar med märkliga klippformationer. Det tredje lyftet, mellan Mellan-Marviken och Övre Marviken skippade vi helt. Det fanns nämligen en betongtrumma som gick under en väg och förband de två sjöarna. För att slippa lyfta kanoten ytterligare en gång fick lilleman agera ”tunnelrat” och helt enkelt transportera kanoten genom röret.

I slutet av Övre-Marviken slog vi läger, inte långt från Laxne. Rökt aborre intogs i kvällsolen och senare på kvällen tog jag och dottern en paddeltur i månskenet.

Marvikaran

Även om jag känner mig lite stel efter en tältövernattning på hårt underlag var paddlingen rejält avslappnande mentalt och jag känner mig nu mer redo än någonsin för Fotrally. Jag ska bara mjuka upp kroppen lite först…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s