Promenad i duggregn

Publicerat: 22 september, 2013 i Uncategorized
Etiketter:,

IMG_20130922_140128

Jag börjar längta rejält efter att få mig ut på ett långpass. För närvarande finns det dock inte tillräckligt med tid att avvara till det så jag fick i stället nöja mig med ett pass på drygt fem timmar idag. Så fort det dyker upp ett tillfälle för ett hinna med ett längre pass kommer jag dock att ta den.

Den första timmen fick jag sällskap av min fru som passade på att gå till jobbet. Vi gav oss av i mörker, något som jag verkligen gillar att göra eftersom jag inte kan tröttna på att få uppleva soluppgångar. Denna gryning bjöd solen på en glödande rosa himmel ovanför trädtopparna.

2013-09-22 10.29.38

Ett stilla duggregn föll under hela passet. Det besvärade mig dock inte nämnvärt eftersom jag föredrar regn, kyla och blåst framför stekande värme. För min del får det gärna vara ruskväder under fotrally 2014 då jag gissar att det skulle vara till min fördel. Det som dock störde mig lite mer under dagens pass var att jag fick ont i mitt vänstra knä efter ungefär fyra timmar, jag hoppas verkligen att det bara var något tillfälligt problem.

Totalt gick jag 28.4 kilometer på 5 timmar och 20 minuter. Genomsnittshastigheten var 5.33 km/h.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s