Anmäld till Skövde 6-timmars

Publicerat: 21 november, 2013 i Uncategorized
Etiketter:, , ,

IMG_20131107_163603Den 8 mars är det dags för min ultradebut! Som ett led i min uppladdning inför Fotrally 2014 har jag nämligen anmält mig till Skövde 6-timmars. Detta innebär att jag kommer att satsa mer på löpträningen än  gångträningen de kommande månaderna, vilket jag förvisso redan gjort de senaste månaderna. Efter ultraloppet drar emellertid gångträningen igång på allvar igen! Mot ett sjukt spännande 2014!

kommentarer
 1. Olof Torbrand skriver:

  Skoj! Du gör samma dubbel som jag. Själv bor jag en kilometer från start i Skövde. Om du vill ha gratis boende på madrass är det bara att höra av sig. Har du något resultatmål i 6H?

 2. Daniel skriver:

  Tack för erbjudandet men det ser ut som om jag får skjuts både ner och hem samma dag. Vilken sträcka jag siktar på är inte helt bestämt än till följd av att detta är min ultradebut. Jag har ju ingenting att jämföra med. En sträcka som figurerat i mina tankar är dock 6 mil men vi får se om det blir så. Förra helgen sprang jag 3 mil något snabbare än 6-tempo (för att bygga buffert för eventuella avbrott) och det kändes som att det är ganska långt kvar tills jag kan hålla detta tempo i 6 timmar. Men jag tränar på, så får vi se vad det räcker till i slutändan. Vad har du för resultatmål?

  • Olof Torbrand skriver:

   Mitt personliga rekord är 67 km så det vore roligt att överträffa det. Det är intressant att läsa om din träning. Jag tycker att du är för hård som inte räknar gångpass under tre timmar som träning. Ett pass på 2:45 i 7 km/h ger en hel del.

 3. Niklas Grebäck skriver:

  Välkommen till UltraUniversum. Där finns gott om plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s